Koristite zastarjeli preglednik koji nismo u mogućnosti potpuno podržavati. Vaša posjeta našoj stranici možda neće biti optimalna jer smo u prvi plan stavili učinkovitost, sigurnost i pouzdanost. Predlažemo Vam da instalirate najnoviju verziju svog preglednika ukoliko imate poteškoća prilikom korištenja naše stranice. Doznajte više
Print Logo
Shopper Approved Paypal, MasterCard, Visa

+385 51 770 136

24/7

Prioritetna dostava
100% osiguranje, praćenje + verificiranje potpisom

Besplatna dostava preko
Niske premije sa potpunom uslugom

Prioritetna osigurana dostava

Silver Gold Bull je Vaš provjereni prodavatelj srebra i zlata. Nudimo vam konkurentne i ažurne cijene, i pazimo na to da Vaši plemeniti metali stignu na Vaša vrata diskretno i potpuno osigurano.

Naša obveza prema Vama je da pružimo vrhunsku uslugu u Vašoj kupnji investicijskih metala. Naši predstavnici iz odjela za korisničku podršku će blagovremeno, ljubazno i profesionalno raditi na tome da Vi budete zadovoljni. Bez oklijevanja nas kontaktirajte - izgradnja odnosa sa klijentima nam je najveći prioritet. Ukoliko biste željeli doznati više o tome što naši klijenti kažu o našim uslugama, molimo pogledajte naše korisničke ocjene.

Kada kupujete od nas, dobijate proizvode koje mi dobavljamo izravno od uvaženih kovnica i poznatih dobavljača, uključujući i Royal Canadian Mint. Možete biti sigurni da će Vaša porudžbina biti pažljivo pregledana i da će biti poštivan lanac skrbništva, čime se osigurava autentičnost proizvoda.

Ponosimo se time što Vam omogućujemo zgodan i lak način za ulaganje u plemenite metale. Integralni dio svega što radimo je Vaša sigurnost i zaštita Vaše privatnosti. Poštivamo Vaše podatke - od prodajnog tima do administratora sustava, svi prate stroge protokole kako bi Vaši podaci bili sigurni.

Možete poručiti putem interneta ili nas pozvati da zaključate cijenu. Bilo da ste novi u kupnji plemenitih metala ili ste iskusan ulagač, naš je cilj da Vam pružimo najbolje mogućno iskustvo kupnje. Izgradite svoje bogatstvo u uncama.